BURLESQUE

Från igår till idag så har jag haft 24timmars-EKG(bandspels-EKG) på mig. Måste säga att jag verkligen såg ut som en självmordsbombare med alla sladdar,proppar och apparaten. Men nu är det skönt att den är borttagen.
Jag har just tagit en dusch för att försöka få bort klistret från tejparna på min kropp, men det gick inte alls bra.
Blir en lugn kväll hemma ikväll, ska bara se på prisonbreak och mysa med vovven min. Får se om Simon sover över ikväll.

En gammal bild på mig


Jag längtar väldigt mycket till imorgon, för då drar jag,Simon och mamma till Piteå. Simon ska jobba där på PDOL, så mamma har hyrt en stuga som vi ska bo i och sen ska vi göra lite grejer på dagarna, till exempel bada, shoppa, promenera, dollarstore osv. Det ska bli trevligt!

PELHAM 123

Jag har sett lite mer av prison break ikväll, och har nyss tagit mig en dusch. Älsklingen kommer inom en timme, så jag ville fräscha upp mig lite.
Mamma kommer snart med två godisremmar från trästock till mig, orkade inte gå dit så.
Imorgon vet jag inte vad som sker, det ser vi då!
bjuder på en riktigt gammal bild!

pussen

KICK ASS

Hade en väldigt rolig kväll igår, och mår därför som jag förtjänar idag. Har legat och sett på Prison Break idag, och nu ska jag se på Kick Ass som är på tv. Väntar på att mamma ska komma hem med thaiwok från Trästock nu!
Och jag längtar efter min pojkvän som kommer ikväll efter 22:00 då han slutar jobba!


pussen

SVINALÄNGORNA

Igår umgicks jag med mamma, Sofia och Tobias. Vi var först på Trästock och såg då Simon spelade. Sen åt vi en jättegod middag och därefter blev det filmkväll. Vi såg I Rymden Finns Inga Känslor och Svinalängorna(SE DEN!).


Idag har jag bara hunnit äta lite lunch, blev grillad kyckling och potatissallad. Ska snart börja städa lägenheten sen ställa mig i duschen och göra mig klar för kvällen. Blir en liten förferre här sen drar jag och Anna till Trästock!

pussen

vila i frid♥

jag är ju kass på uppdatera. men det har varit mycket nu på senaste.


I lördagskväll fick mamma ett samtal om att morfar mådde riktigt dåligt så vi skyndade oss allt vi kunde till lasarettet,men ingen hann dit, han hann somna in. Han var den snällaste och roligaste filur som fanns i mitt liv.
Men vi tycker att det är bra att han fick somna in,för att han mådde som han mådde. Han har varit sjuk i flera år.
Jag kommer sakna honom,men jag vet att han från något moln sitter och tittar ner på oss.
Vila i frid morfar





kram på dig

INGET UTAN DIG

har varit väldigt sliten dom senaste dagarna. Bilderna från prästhällan har jag inte hunnit lägga in på datorn än, men det får bli inom en snar framtid.

Det har varit jättetrevligt att fått träffa syrran och Tobias från Stockholm, saknar dom redan!
Har varit hos pojkvännen på Sörböle i nya huset de senaste dagarna. Vi har sett film,spelat tv-spel och lite annat.
Är själv hemma i Medle nu för att syrran och pappa är i Lund hos faster och kusinerna för att äta middag osv. Jag spelar lite på PS3:an, men ska snart slå på LOST , är på säsong 2.

pussen

SNABB UPPDATERING

Hej igen! tänker inte berätta så mycket om då jag var i prästhällan i detta inlägg, kmr bilder osv senare!


Idag har jag varit hemma och sett på första säsongen på LOST, superbra! Åt wok till middag idag från stadsfestivalen. Ikväll har jag varit på förfest med syrran och hennes kompisar här hemma i lägenheten,men dom drog just ut på festivalen så jag sitter i soffan nu med lite godis och ska fortsätta se på LOST.

pussen

RSS 2.0